Het jaar zit er weer bijna op, dus is het tijd om de balans op te maken. Het kan zijn dat de resultaten op school enigszins tegenvallen en dat er net even een zetje in de rug nodig is. Hier kan Instituut HIP Huizen een uitkomst bieden met de huiswerkklas.

Huiswerkklas

Na de kerstvakantie start HIP Huizen met iets nieuws: De huiswerkklas. Dit is een klas die naast de huiswerkbegeleiding gegeven wordt. Deze klas is voor leerlingen die zelf hun planning onder controle hebben. De huiswerkklas is geschikt voor kinderen die geen intensieve begeleiding nodig hebben, maar wel graag hun huiswerk willen maken en leren in een rustige omgeving.

De begeleiding is één begeleider op 10 leerlingen, waardoor er indien nodig ook ruimte is om vragen te stellen. Leerlingen kunnen twee avonden per week terecht om rustig aan hun huiswerk en leerwerk te gaan. 

Andere diensten van HIP Huizen

HIP Huizen biedt onder andere de volgende diensten aan voor het basis- en het voortgezet onderwijs: huiswerkbegeleiding, individuele bijlessen, CITO- en NIO training, brugklastraining, examentraining en faalangsttraining.

 


terug