HIP Online
HIP Online voor online bijlessen

 

HIP biedt nu ook online bijlessen!

voor scholieren op het middelbaar onderwijs op alle niveau’s

 

Bijlessen van HIP Online zijn hetzelfde als gewone bijlessen: er is een docent die 1-op-1 lesgeeft aan een leerling. Alleen: de docent en de leerling communiceren met elkaar via de computer middels een realtime videoverbinding.

Met HIP Online kan je de bijlessen volgen van waar jij wilt: thuis, op school of ergens anders. Als je maar een rustige plek hebt met een goede internetverbinding. Zo gebruik je je tijd optimaal. Waarom een half uur fietsen voor een bijles van 30 minuten?

Wil je liever 2 keer 30 minuten bijles per week? Geen probleem! Korte bijlessen zijn in sommige gevallen een uitkomst. Heb jij dinsdag en donderdag wiskunde? Dan plan je maandag en woensdag een half uurtje online bijles zodat je altijd up-to-date aan de les begint.

De bijlessen zijn snel in te plannen. Vaak kan dezelfde dag al de les plaatsvinden. Het unieke systeem van HIP Online structureert de bijles aanvraag en zet deze snel uit naar de docenten die het meest geschikt zijn. Zo is er vaak al binnen een uur een docent gevonden en is de eerste afspraak gemaakt!

De bijlessen worden opgenomen, zodat je de uitleg later kunt terugkijken. De online omgeving van jouw bijles kun je opslaan. Kortom: alles blijft bewaard en beschikbaar voor je als je het even vergeten was.

Hieronder en op de homepage van de website van HIP Online staat een filmpje waarop je goed kunt zien hoe een online bijles werkt.

 

Vind je het leuk om op deze manier les te geven? Dan kan je je via deze link aanmelden als docent. We willen graag dat je dan HBO/WO afgestudeerd bent in het vak waarin je ondersteuning wilt geen en/of eerstegraads docent bent. Ook het les geven kan bijvoorbeeld vanuit huis of je vakantie.

Kijk en volg ons op Facebook en Instagram om van alle (dagelijkse) ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Bel, app of mail naar 035 203 1750 voor meer informatie of een afspraak maken!


terug